Het Experteam maakt gebruik van 'cookies' om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. [ x sluiten ]

Virus verwijderen

Veilig op internet

Een Virus verwijderen?

De experts van Experteam helpen u verder

Een computerbeveiliging is tegenwoordig noodzakelijk om de computer in goede conditie te houden en om bescherming te bieden tegen online risico’s. Hoe goed u uw apparatuur ook beschermt, het is mogelijk dat een virus of spyware toch in uw apparatuur terechtkomt. Heeft u aanwijzingen ontdekt dat uw computer geïnfecteerd is met kwaadaardige software? Schakel dan de hulp in van een Expert om het virus te verwijderen en mogelijke schade te voorkomen of anders te beperken.

Gevaren op internet

Om veilig te kunnen internetten is het belangrijk dat u weet wat de risico’s zijn en hoe u kunt voorkomen dat u er mee te maken krijgt. In dit artikel hebben we de meest voorkomende gevaren op internet op een rij gezet.

Hulp nodig

Met virussen?

Een virus kan zeer hardnekkig zijn. Schakel daarom de hulp in van een Expert bij u in de buurt om het virus van uw systemen te verwijderen. Daarnaast bekijkt de Expert meteen of hij uw computerbeveiliging kan optimaliseren tegen actuele online risico’s.

Ook voor de aanschaf van een antivirus-pakket kunt u terecht bij de Expert.

Maak een afspraak

Met een Expert in uw buurt

Bel gratis voor een afspraak naar 0800 0471 of maak direct online een afspraak, klik daarvoor op de knop ‘Boek een expert’.

Meer informatie over virussen

Hoe merkt u een virus op?

Virussen zijn computerprogramma’s die de werking van de computer verstoren. Een virus kan bestanden beschadigen of verwijderen, persoonlijke gegevens verspreiden of schijfruimte innemen. Hoe merkt u een virus op? Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Uw computer is merkbaar trager geworden
  • Uw computer loopt vast en start steeds opnieuw op
  • Bekenden geven aan vreemde e-mails van u te ontvangen
  • U krijgt vreemde meldingen en pop-ups te zien
  • Er zijn computerbestanden gewist

Voorkom virussen

  • Open geen e-mails van onbekende afzenders, maar verwijder het bericht meteen.
  • Download niet zomaar (gratis en illegale) software van onbekende bedrijven.
  • Sluit pop-ups af met het kruisje. Klik nooit op ‘Ok’, ‘Nee’, of ‘Annuleren’ om een pop-up af te sluiten.

Lees meer tips over computerbeveiliging