Het Experteam maakt gebruik van 'cookies' om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. [ x sluiten ]

Gaat u veilig online?

Veilig op internet

Veilig en verantwoord online

Doe een ‘Veilig Online check’

Steeds vaker is men op internet te vinden. Maar het gebruik van internet kan ook risico’s met zich meebrengen. In veel gevallen is een computer voorzien van een virusscanner, maar hoe is de beveiliging van een tablet of smartphone geregeld? En is de software van de apparatuur nog betrouwbaar? Door u goed te laten informeren bij de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van technische apparaten en software kunt u zelf al veel risico’s voorkomen. De ICT experts van Experteam kunnen u helpen bij het veilig en verantwoord gebruik van uw ICT.

De Veilig Online check

Controleer hoe goed u beschermd bent

Kunt u vakkundige hulp gebruiken om thuis veilig uw apparatuur en het internet te gebruiken? Maak dan een afspraak met Experteam. Een vakkundige Expert controleert in één uur tijd of uw apparatuur voldoende beveiligd is tegen actuele online risico’s. Daarnaast geven wij extra informatie en advies om uw thuissituatie beter te beveiligen. Vindt de Expert punten ter verbetering? Dan probeert hij de verbeterpunten meteen tijdens de afspraak op te lossen. Of u kunt een vervolgafspraak maken.

Een Expert komt bij u thuis om de apparatuur te controleren op een aantal veiligheidsaspecten, zoals:

  • Status van de ICT apparatuur
  • Actualiteit van het besturingssysteem
  • Hoedanigheid van de virusscanner, firewall of antivirussoftware
  • Mogelijk aanwezigheid van spyware, malware, computervirussen
  • Mogelijk aanwezigheid van onbetrouwbare of illegale software
  • Veiligheid van de internetverbinding en/of uw thuisnetwerk

Een afspraak maken

Zorgeloos en bewust online

Laat uw ICT apparatuur vakkundig controleren door een van onze Experts. Bel nu voor een afspraak naar 0800 0471 of maak direct online een afspraak via de knop ‘boek een expert’.