Het Experteam maakt gebruik van 'cookies' om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. [ x sluiten ]

Veilig en zorgeloos ondernemen in de cloud

Nieuws

Veilig en zorgeloos werken in de cloud

Veilig werken in de cloud

Het uitwisselen van gegevens en data via internet is niet meer weg te denken in deze tijd. Maar hoe zorgt u dat u en uw medewerkers veilig gebruik kunnen maken van internet zonder dat bedrijfsgegevens verloren gaan, of nog erger, gestolen worden? Internetbeveiliging start met een goed Internet Veiligheidspakket en een back-up oplossing. Wij lichten in dit artikel enkele diensten voor u uit:

 • Mobiel Internet Veiligheidspakket van KPN
  Voor uw mobiele apparaten (smartphone en tablet) is veilig internet essentieel. Met het Mobiel Internet Veiligheidspakket bent u optimaal beschermd.
  Vanaf € 2,- per maand
 • Internet Veiligheidspakket van KPN
  Het beveiligen van uw pc of Mac start met een goed Internet Veiligheidspakket. Die houdt uw computer vrij van (on)zichtbare gevaren.
  Vanaf € 3,50 per maand
 • Veiligheidspakket voor pc en mobiel van KPN
  Veilig internetten en proactieve bescherming op uw devices met het extra voordelige Internet Veiligheidspakket voor 2 pc’s en 1 smartphone.
  Vanaf € 7,95 per maand

Actuele back-up van uw gegevens

Uw bedrijfsgegevens moeten altijd beschikbaar zijn, ook wanneer uw hardware niet meer werkt. Raak nooit meer uw bedrijfsgegevens kwijt door een virus, computer- of servercrash met de back-up oplossingen van KPN. Uw bestanden en gegevens worden veilig opgeslagen in de betrouwbare KPN datacenters in Nederland. Zo kunt u er volledig op vertrouwen dat uw data altijd beschikbaar is.

 • Back-up Online van KPN
  Hoe u ook werkt, zorg dat uw bedrijfsgegevens altijd veilig extern zijn opgeslagen met Back-up Online. Deze cloudopslag zorgt ervoor dat u altijd toegang hebt tot uw back-up.
  Nu € 6,- per maand
 • Back-up Online voor servers van KPN
  Back-up Online voor Servers (50 GB) maakt via internet automatisch een back-up van uw server. Zo kunt u bij een server crash uw bestanden eenvoudig terughalen met de handige herstelfunctie.
  Nu de eerste 2 maanden vanaf € 24,95 per maand

Advies van een Expert

Maak een afspraak

Een expert van Experteam licht graag toe wat de cloud voor uw organisatie kan betekenen. Bel voor een afspraak met een expert naar onze Servicedesk via het gratis telefoonnummer 0800-0471. U kunt bij een expert ook terecht voor de aanschaf van bijvoorbeeld Office 365-, Back-up Online- of een Internet Veiligheidspakket van KPN.

Bron: KPN (de genoemde bedragen kunnen door KPN gewijzigd worden.)