Het Experteam maakt gebruik van 'cookies' om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. [ x sluiten ]

Populaire clouddiensten uitgelicht

Nieuws

Werken in de Cloud

Verhoog uw productiviteit met Cloud

Wilt u meer weten over hoe uw bedrijf productiever wordt door de cloud? Dan kunt u aankloppen bij veel cloud-diensten. Naast de bekende diensten zoals Dropbox en Google Drive zijn ook Microsoft OneDrive en Office 365 uitstekend geschikt voor het bedrijfsleven. We hebben een aantal populaire clouddiensten in dit artikel uitgelicht:

  • Office 365
   Met Office 365 kunt u overal de vertrouwde Office toepassingen gebruiken zoals Word, PowerPoint en Excel. Of u nu op kantoor, onderweg of thuis werkt: uw bestanden, agenda, contactpersonenlijst en uw e-mails zijn altijd beschikbaar en zijn altijd up-to-date. Office 365 werkt op al uw devices: PC, Mac, tablet en smartphone. Per abonnement kunt u Office op maximaal vijf PC’s, Macs of tablets installeren.
  • Back-up Online
   Back-up Online van KPN is een zakelijke dienst voor opslag en back-up van bestanden. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. Deze veilige cloud-opslag verzorgt ook automatische back-ups via internet, en kan verloren bestanden eenvoudig terughalen.
  • Samenwerken met Google Drive of Microsoft Onedrive
   De clouddienst Google Drive is vergelijkbaar met Microsoft OneDrive. Deze Cloud diensten zijn geschikt om presentaties en (tekst)documenten te bewaren, bewerken en te delen. Het is zelfs mogelijk om met meerdere mensen in een bestand te werken. Standaard krijgt u bij beide diensten 15 gigabyte aan ruimte. U kunt de opslag uitbreiden met verschillende abonnementen.

  Installatiehulp nodig?

  Maak een afspraak

  Wij helpen u graag op gang om direct gebruik te maken van één van deze cloud-diensten. Met de service van Experteam wordt uw cloud-dienst volledig geïnstalleerd op meerdere apparaten. Bel voor een afspraak met een expert naar onze Servicedesk via het gratis telefoonnummer 0800-0471.

  Advies van een Expert

  Maak een afspraak

  Een expert van Experteam licht graag toe wat de cloud voor uw organisatie kan betekenen. Bel voor een afspraak met een expert naar onze Servicedesk via het gratis telefoonnummer 0800-0471. U kunt bij een expert ook terecht voor de aanschaf van bijvoorbeeld Office 365-, Back-up Online- of een Internet Veiligheidspakket van KPN.