Het Experteam maakt gebruik van 'cookies' om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. [ x sluiten ]

Over het Experteam

De ICT hulpdienst met deskundige experts bij u in de buurt.

Een computer expert van Experteam

Steeds vaker heeft men te maken met (complexe) technologie in huis. Het liefst zou u problemen met uw computer, internet of andere digitale apparaten direct zelf oplossen. Maar vaak heeft u geen tijd of geen idee hoe dat moet. Experteam is dé hulpdienst bij computer- en multimediaproblemen. Wij helpen u graag vakkundig en snel weer op weg.

De franchiseformule van Experteam

Sinds 2008 is Experteam actief in de ICT-branche. Ruim 100 ICT deskundigen, verspreid door heel Nederland, zijn franchisenemer bij onze organisatie. De aangesloten ondernemers (hierna ‘Experts’) beschikken over een gedegen technische kennis en combineren haar eigen activiteiten met het werk voor Experteam. Op deze manier combineren we op succesvolle wijze de kracht van zelfstandige ondernemers in de regio met centrale ondersteuning op het gebied van sales, marketing, IT en administratie.

Deskundige hulp in de buurt

De Experts werken in een bepaald werkgebied. Zij kennen de lokale markt goed en kunnen spoedig bij klanten zijn. U kunt doordeweeks, maar ook ‘s avonds en op zaterdag een Expert boeken. Als de nood hoog is, staat er dezelfde dag* nog een expert bij u op de stoep.

Veelzijdige ICT service

Een Expert komt bij u thuis om het probleem op te lossen. We voeren installatie, service, probleemoplossingen en onderhoud uit aan computer en multimedia apparatuur. Bij zowel particulieren als kleinbedrijf. Ongeacht provider of leverancier. Ook geven we advies en uitleg over systemen, software, computer- en multimedia apparatuur.

Goede service hoeft niet duur te zijn

U betaalt nooit te veel bij Experteam. Zo rekenen we bijvoorbeeld geen voorrijkosten. Mocht het onverhoopt voorkomen dat wij geen oplossing kunnen bieden voor het probleem? Dan betaalt u ook geen kosten. Het tarief* voor hulp op locatie:

  • Eerste half uur € 45,- daarna € 15,- per kwartier
  • Geen voorrijkosten
  • Alle experts beschikken over een mobiele pinautomaat
  • Ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar

*Voor spoedhulp wordt € 20,- toeslag toegepast bij een afspraak voor vandaag en/of zaterdag en ook op nationale feestdagen. Het tarief voor zakelijke klanten wordt incl. BTW.

Een afspraak maken

Bel voor een afspraak met een expert uit uw regio naar de Servicedesk van Experteam, via het gratis telefoonnummer 0800 0471. U kunt ook meteen online een afspraak maken via ‘Boek een expert’.

Voor vragen of suggesties voor Experteam verwijzen we u graag naar het contactformulier.

Heeft u KPN Service Thuis?

Experteam is partner van KPN, en de uitvoerende partij voor klanten met het KPN abonnement Service Thuis. Heeft u nog recht op uw jaarlijkse gratis consult? Dan kunt u ook rechtstreeks via Experteam een afspraak maken met een expert uit uw regio. Neem hiervoor contact op met onze Servicedesk via 0800-0471.