Het Experteam maakt gebruik van 'cookies' om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. [ x sluiten ]

Nieuwe apparatuur aanschaffen

Aanschaf hardware

Bent u op zoek naar nieuwe apparatuur?

De Experts van Experteam staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een nieuwe computer, laptop, tablet of printer? Of misschien heeft u een onderdeel nodig, zoals een computermuis? Op internet en in elektronicawinkels vindt u een groot aanbod aan producten. Ziet u door de bomen het bos niet meer? En wilt u een objectief advies van een professional? Schakel dan de hulp in van een Expert van Experteam.

Een passend aanbod

Voor uw situatie

De Expert kan op basis van uw wensen en behoeften een passende oplossing bieden. Dankzij de samenwerking met inkoopleveranciers kunnen we de apparatuur in veel gevallen zelfs voor een scherpe prijs aanbieden. Vervolgens kan de Expert ervoor zorgen dat de nieuwe apparatuur gebruiksklaar bij u thuis wordt afgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van Windows, het instellen van e-mail en WiFi en het beveiligen van de apparatuur tegen actuele risico’s.

Indien u dat wenst, geeft de Expert ook een gebruikerstraining, zodat het nieuwe apparaat geen geheimen meer voor u heeft.

Adviesgesprek aanvragen

Met een Expert in de buurt

Bel voor een afspraak naar onze Servicedesk via 0800-0471. U kunt ook direct online een afspraak maken, klik daarvoor op de knop ‘Boek een expert’.

Software nodig?

Ook voor het kopen en installeren van softwarepakketen bent u bij Experteam aan het juiste adres,
zoals Windows, Microsoft Office of antivirussoftware.