Het Experteam maakt gebruik van 'cookies' om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. [ x sluiten ]

Internetbeveiliging

Veilig op internet

Veilig en verantwoord online

De Experts van Experteam helpen u op weg

Tegenwoordig kunt u altijd en overal op internet. Het gebruik van internet neemt ook risico’s met zich mee. Wanneer u zich goed laat informeren bij de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van tech­nische apparatuur en software kunt u zelf al veel risico’s voorkomen. Experteam helpt u graag met uw internetbeveiliging.

Hulp nodig

Met uw beveiliging?

Heeft u hulp nodig om uw computer en het internet optimaal te beveiligen? Of heeft u aanwijzingen ontdekt dat uw computer geïnfecteerd is met kwaadaardige software? Schakel dan de hulp in van een Expert bij u in de buurt. De Expert verwijdert virussen en malware en zorgt ervoor dat uw antivirussoftware actuele risico’s tegenhoudt. Ook voor de aanschaf van een antivirus-pakket kunt u bij de Expert terecht.

Maak een afspraak

Met een Expert in uw buurt

Bel gratis voor een afspraak naar 0800 0471 of maak direct online een afspraak. Klik daarvoor op de knop ‘Boek een expert’.

Voorkom risico’s

Met een goede computerbeveiliging

Een goede computerbeveiliging voorkomt dat virussen de bestanden op uw computer beschadigen of verwijderen. Daarnaast helpt een goede computerbeveiliging om identiteitsfraude tegen te gaan. Hoe beveiligt u uw computer:

  • Houd de software up-to-date, zodat u beschermd bent tegen actuele risico’s. Denk aan uw besturingssysteem (bijvoorbeeld Windows) en uw internetbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer). Zet de automatische update-functies aan.
  • Installeer een antivirus programma en voer regelmatig een virusscan uit.
  • Installeer een firewall, indien uw modem en besturingssysteem geen ingebouwde firewall bevat, waarmee onnodige verbindingspoorten tussen uw computer en het internet worden dichtgezet.
  • Beveilig uw draadloze netwerkverbinding om het signaal van uw draadloze router te versleutelen.
  • Gebruik sterke wachtwoorden om te voorkomen dat vreemden toegang hebben tot uw computer.
  • Maak regelmatig een back-up van belangrijke bestanden, zodat u de gegevens niet definitief kwijt bent in geval van schade.