Het Experteam maakt gebruik van 'cookies' om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. [ x sluiten ]

Computer opschonen

Onderhoudsbeurt voor uw apparatuur

Computer opschonen

Een onderhoudsbeurt voor uw apparatuur

De Experts van Experteam staan voor u klaar

Wist u dat uw computer net als uw auto regelmatig onderhoud nodig heeft? Anders krijgt uw computer mankementen waardoor de werking afneemt. Ook het risico op virussen neemt toe. Het opschonen van uw computer is daarom erg belangrijk. De Experts van het Experteam helpen u graag vakkundig en snel op weg met een onderhoudsbeurt voor uw apparatuur.

De Computer opschonen

Verbetert de werking van de PC

Loopt het systeem bij het minste of geringste vast? Of lijkt het uren te duren voordat uw computer of laptop is opgestart? Hoe ouder uw computer of laptop is, hoe meer data er in beslag wordt genomen. Hierdoor wordt een computer traag. Het kan ook voorkomen dat u te maken heeft met een computervirus. Virussen zijn computerprogramma’s die bestanden beschadigen, verwijderen of zelfs schijfruimte innemen.

Hulp nodig?

De Expert lost het op

Schakel de hulp in van een Expert bij u in de buurt om uw computer of laptop weer sneller te maken. De Expert onderzoekt allereerst wat de oorzaak van het computerprobleem is. Vervolgens probeert hij zo goed mogelijk het probleem te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van systeemupdates, het wissen van overbodige of ongewenste programma’s of het defragmenteren van de harde schijf. Ook geeft de Expert u advies om het probleem in de toekomst zoveel mogelijk te beperken.

Een afspraak maken

Met een Expert in de buurt

Bel voor een afspraak naar onze Servicedesk via 0800-0471. U kunt ook direct online een afspraak maken, klik daarvoor op de knop ‘Boek een expert’.